RODO

by Lejdi Zgóda

RODO

Jesteśmy organizacją pożytku publicznego. Nie działamy dla zysku. Nie interesuje nas gromadzenie czyichkolwiek danych osobowych, chyba że ma to ścisły związek z działalnością naszego Stowarzyszenia. Dlatego też w przypadku polska.ooo:

1/.  Korzystamy z plików cookies wyłącznie w celach statystycznych.

2/. Do osób fizycznych nie wysyłamy mailingów, SMS-ów itp. Dla ograniczenia gromadzenia danych osobowych możliwość rejestrowania się w serwisie www.polska.ooo została zablokowana.

3/. Komentować treści można w naszych profilach społecznościowych.

4/. Dla celów statystycznych wykorzystujemy narzędzia udostępniane przez Google Analytics. Korzystamy z wtyczki MonsterInsights (wersja darmowa).

5/. Do zbierania darowizn tematycznych korzystamy z systemu obsługiwanego przez  paypal.com

6/. Darowizny można wpłacać też bezpośrednio na nasz rachunek bankowy:

Podaruj 1% dla Domu Kultury Niezależnej w Łodzi - KRS 0000543423

 

 

Stowarzyszenie “Dom Kultury Niezależnej”

Bank BNP Paribas S.A.
PL 26 1750 0009 0000 0000 3022 1238
SWIFT:  PPABPLPKXXX

W przypadku wpłaty darowizny na nasz rachunek bankowy, wgląd do danych ma nasza organizacja i obsługujące nas Biuro Rachunkowe. 

7/. Informujemy o prawie wglądu do danych osobowych oraz do ich poprawiania, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, o prawie do przenoszenia danych, prawie wniesienia sprzeciwu odnośnie ich przetwarzania, wniesienia skargi do właściwego organu (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

8/. Administratorem Danych Osobowych jest Stowarzyszenie “Dom Kultury Niezależnej” z siedzibą w Łodzi przy ul. Więckowskiego 13/4U. E-mail: redakcja@polska.ooo

Grafika:  Agence Olloweb / Unsplash

You may also like